e-Mutabakat

Ücretsiz Demo Hesabı için Tıklayın

e-Mutabakat Nedir?

🕒 9 Kasım 2020

Geleneksel mutabakat yöntemi ile uzun süreler alan ve zorlayıcı olan bu dönem yerini çok daha kolay ve kısa olan elektronik mutabakata bıraktı. e-Mutabakat ile, işletmeler ve alıcılar arasında olan alacak verecek hesapları elektronik güvenle ve hatasız şekilde tutulur. e-Mutabakat ile BA-BS mutabakatları ve cari hesap mutabakatlarını gerçekleştirebilir borç bilgilerine hızlıca ulaşabilirsiniz.

SabancıDx markası olan Edoksis’in e-Mutabakat çözümü ile elektronik ortamda gönderilen mutabakatlarınızı ve gelen mutabakat sonuçlarını kolaylıkla takip edilebilir ve uyumsuzlukların karşılaştırmalı olarak kısa sürede bulunmasını sağlayabilirsiniz. Edoksis sisteminde mutabakat mektuplarının doğru kişiye ulaşması sağlanırken ERP entegrasyon özellikleri ile mutabakat süreciniz de hızlanır.

e-Mutabakat

e-Mutabakat sistemi ile tüm işletmeler cari hesap bilgilerini sisteme yükler ve karşı taraftan gelen verileri kolay ve hızlı şekilde sistemden karşılaştırır bu sayede zaman ve emek tasarrufu yapılır. Edoksis e-Mutabakat sistemini kullanmaya başlayarak telefonda uzun süreler geçirdiğiniz mutabakat sürecini çok daha hızlı tamamlayacaksınız. e-Mutabakat ile mutabakat süreci çok daha kolay, hızlı ve etkili şekilde tamamlanacak.

e-Mutabakat Avantajları

Teknoloji ile gelen internet kullanımı dijital çağa adım atmamızı ve dijital çözümlerden faydalanmamızı sağladı. Elektronik ortamda güvenle veri depolayabileceğimiz sistemler oluşturan Edoksis her sistemde olduğu gibi mutabakat sisteminde de avantaj ve kolaylıklar sağlıyor. e-Mutabakat sistemine geçerek telefonda çok zaman ve emek harcadığınız geleneksel mutabakat sürecinin zahmetleri tamamen ortadan kalkıyor. Bu sistem ile yürüttüğünüz dönemsel mutabakat süreçleriniz kolay ve hızlı gerçekleştiriliyor.

Edoksis e-Mutabakat sisteminin size sağladığı birçok avantaj vardır. e-Mutabakat sisteminin sunduğu kolaylıklar aşağıda listelediğimiz gibidir:

e-Mutabakat

  • Tek bir platformdan üstünden tüm mutabakat sürecini yönetebilir ve takip edersiniz.
  • Hızlı dönemsel mutabakat süreçleri geçirirsiniz.
  • Telefonda saatlerce zaman harcamadan zahmetsiz bir mutabakat süreci geçirirsiniz.
  • Zaman tasarrufu yaparak dikkatinizi başka noktalara vermek için güzel bir aralık yakalarsınız.
  • Kolay sonuç takibi yaparsınız.
  • Maliyetinizi azaltmış olursunuz.
  • Veri aktarımını zahmetsizce gerçekleştirirsiniz.
  • Kağıt kullanımını azaltarak çevrenizi korursunuz.
  • Kısa sürede uyumsuzlukların tespit edersiniz.
  • Mutabakat mektuplarının hatasız bir şekilde doğru kişiye ulaştığından emin olursunuz.
  • Excel’den hızlı ve kolay belge aktarımı sağlayabilirsiniz.

Edoksis ile e-Mutabakat

SabancıDx kuruluşu olan Edoksis alanında uzmanlaşmış kadrosu ile sizlere avantajlarla dolu bir mutabakat süreci sunar. Edoksis e-Mutabakat sisteminde Form BA/BS ve Cari Hesap mutabakatları gerçekleştirirken hızlı ve zahmetsiz şekilde ekstre karşılaştırırsınız. Hataları ortadan kaldırarak mutabakat mektuplarınızın her seferinde hatasız halde doğru kişiye ulaştığından emin olursunuz. Edoksis’in sağladığı online ekstre gönderimi ve firma bilgilendirme süreci ile her konuya üst düzey hakim olur kolay takip yaparsınız.

Edoksis’in sağlamış olduğu hizmetler arasında olan e-Mutabakat ile zahmetli ve uzun mutabakat süreçlerinizi geride bırakın! Daha fazla bilgi almak için iletişim formunu bağlantıya tıklayarak doldurabilirsiniz.

Bize Ulaşın